Tuotteet

AV-erikoiskalusteet

Tuotteet

AV-erikoiskalusteet koulutus- ja neuvottelutiloihin

Markkinoiltamme ovat kauan puuttuneet kalusteratkaisut, jotka olisivat riittävän ergonomisia ja tyylikkäitä arvokkaisiinkin esitysympäristöihin täyttäen samanaikaisesti myös nykyaikaisen esitystekniikan erityisvaatimukset.

Kun edustaviin esitys- ja koulutustiloihin on satsattu suuria summia, niin karu mutta välttämätön AV-tekniikka luo ikävän särön tyylikkääseen kokonaisuuteen - eikä ergonomiasta ole yleensä kannattanut edes puhua.

Ota yhteyttä »

AV-kalusteet

Edustamamme kotimaiset AV-kalusteet osoittavat, että huippuluokan tekniikka voi olla myös tyylikästä ja toimivaa! 

Olemme yhdessä tunnetun kotimaisen kalustesuunnittelutoimisto Harpymil Trading Groupin kanssa kehittäneet sarjan näyttäviä, ergonomisia AV-kalusteratkaisuja, joissa on jo suunnitteluvaiheessa otettu huomioon AV-laitteiden asettamat erityisvaatimukset, kuten teollisuusstandardin mukainen laiteasennustapa, tilavaraukset kaapeloinnille ja liitännöille, riittävä ilmanvaihto rakenteen sisällä sekä toimivuus esitystilan lisäkalusteena. Ne voivat toimia vaikkapa aputasona dokumenttikameralle tai luennoitsijan pöytänä seisomakorkeudella. Myöskään suurempia auditoriokalusteita ei sarjasta ole unohdettu.

Ota yhteyttä

Varmat valvomoratkaisut viranomaiskäyttöön meiltä

Ota yhteyttä »