Tuotteet

Digital Signage ja INFO

Digitaaliset INFO-esitysjärjestelmät ja myymälä­mainontaratkaisut

Näyttöjen ja Digital Signage -mediatoistimien sekä sisällönhallintaohjelmistojen edullinen hintakehitys mahdollistaa nykyään tehokkaan digitaalisen esitystekniikan käytön myymälöissä, oppilaitoksissa sekä yritysten ja organisaatioiden julkisissa tiloissa.

Tutkimukset vahvistavat myös, että digitaaliset myymälämainontaratkaisut motivoivat asiakasta enemmän ja lisäävät selvästi myynnin volyymiä.

Edustamamme Digital Signage INFO -esitysjärjestelmät sopivat erinomaisesti myös oppilaitoksiin sekä kaikkiin julkisiin tiloihin. Uutena vaihtoehtona tarjoamme digitaalisten näyttölaitteiden ja sisällön etähallintaan globaalia pilvipohjaista SaaS-ratkaisua, jonka käyttöliittymänä toimii normaali web-selain.

Ota yhteyttä »

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat tuotteet ja ratkaisut:

ADFOTAIN BASIC JA PROFESSIONAL INFO-ESITYSRATKAISUT LÄHIVERKKOON

Adfotain-järjestelmän hallinta tapahtuu tavallisella PC-tietokoneella helppokäyttöisen Adfotain Manager Express (AME) -medianhallinta- ja ajastusohjelmiston kautta. Adfotain Basic - ja Professional INFO -esitysratkaisut on tarkoitettu käytettäväksi LAN/VPN-lähiverkkoympäristöissä tai USB-liitännällä hallittavina yksittäisinä "stand-alone"-esityspisteinä.

Mediatoistimissa käytettävä tekniikka, Embedded Linux/RISC-prosessoriyhdistelmä, on optimoitu Digital Signage -esityskäyttöön. Järjestelmien moderni tekniikka ei rajoita käyttöalueita, joten ne sopivat yhtä hyvin oppilaitoksen tai yrityksen informaatiojärjestelmäksi kuin digitaaliseen myymälämarkkinointiinkin.

MEDIATOISTIMET JA DIGITAL SIGNBOARD -NÄYTTIMET

IAdea Corporation on Adfotain Manager Express LAN-medianhallintaympäristön, DigiSignage-INFO-järjestelmien, IAdea RISC/SMIL mediatoistimien sekä integroitujen ja verkotettujen Digital Signboard näyttölaitteiden valmistaja. IAdean Digital Signage mediatoistimia, erityisesti SMIL-pohjaisia versioita, tukevat lähes kaikki johtavat Digital Signage ratkaisujen valmistajat (kuten Advantech, Scala, Stinova, Signagelive).

IAdean mediatoistimia saa sekä normaaliin Ethernet-liitäntään tai langattomaan verkkoon varustettuna sisäisellä WiFi-vastaanottimella ja ulkoisella antennilla. Lähtökohtaisesti kaikkia IAdean valmistamia esityslaitteita hallitaan veloituksetta mukana toimitettavan, erittäin helppokäyttöisen Adfotain Manager Express -ohjelmiston avulla.

IMOTION OUTDOOR - JA SEMI-OUTDOOR-NÄYTTÖTORNIT

iMOTION OUTDOOR on edustava ja heti käyttöönottovalmis 1080p infonäyttöratkaisu ulkokäyttöön Suomen sääolosuhteissa. Ratkaisu sisältää esitysten ajamiseen tarvittavan media-PC:n tai integroidun IAdea-mediaprosessorin.

Sisällönhallinta ja ajastukset voidaan hoitaa keskitetysti LAN/IP-verkkoyhteyden avulla.

Soveltuvuus: kauppakeskukset, muut liiketilat, hotellit, konferenssikeskukset, näyttelyt ja ulkotilat.

Lisävarusteet: langaton verkkosovitin ja kosketusnäyttö. Lisäksi näyttöihin on saatavana yksilöllinen kehys logopainatuksella.

Optiot: Kaksipuoleinen näyttö ja vaakanäyttö sekä näytöt myös sisäkäyttöön. Erikoismallina on saatavana HELP-versio, joka sisältää defibrillaattori-laitteen.

SIGNAGELIVE PILVIPOHJAINEN DIGITAL SIGNAGE -KOKONAISRATKAISU

Signageliven INFO -esitysjärjestelmät (Info-TV) edustavat täysin uudenlaista ajattelua. Kaikkialla maailmassa pilvipohjaiset SaaS-sovellusvuokraukseen (Software as a Service) perustuvat ratkaisut ovat lisääntyneet voimakkaasti. Digital Signage -tekniikka ei tee tässä suhteessa poikkeusta.

Signagelive Basic - ja Professional -ratkaisut ovat aitoja, globaaleja SaaS-sovellusvuokrausperusteisia INFO-järjestelmätoteutuksia, joiden ajastus ja hallinta tapahtuu normaalin web-selaimen avulla. Selain muodostaa käyttöliittymän signagelive-pilvessä oleviin eri sovellusohjelmiin sekä pilveen ladattuun esityssisältöön.

Käyttäjän ei tarvitse hankkia mitään sovellusohjelmistoja, palvelimia eikä huolehtia esitysmateriaalin varakopioinnista, ajuri- tai ohjelmistopäivityksistä. Edellytyksenä on vain toimiva internetyhteys esityspisteeseen. Signagelive-pilvipalvelu vastaa automaattisesti luodun esityslistan ja siihen liittyvän sisällön lataamisen valittuun esityspisteeseen haluttuna ajankohtana sekä valvoo esitysjärjestelmän toimintaa.

PROFESSIONAL-LCD- JA PLASMANÄYTÖT

Toimitamme CHILIN-, NEC-, PLANAR-, ORION- sekä SAMSUNG-merkkisiä ammattitason näyttölaitteita 24/7/365-käyttöön. Tarjoamamme mallit soveltuvat nimenomaan digital signage - ja INFO-esityskäyttöön, jossa vaaditaan maksimaalista luotettavuutta sekä mahdollisimman korkealaatuista kuvaa.

Valikoimaamme kuulu myös modulaarisia näyttöseinäratkaisuja Planarilta ja Orionilta kaikenkokoisiin ja muotoisiin installaatioihin. Meiltä saat myös kaikki asiaankuuluvat jalustat ja kiinnitystarvikkeet.

Varmat valvomoratkaisut viranomaiskäyttöön meiltä

Ota yhteyttä »