Tuotteet

Koulutus- ja neuvottelutilat

Koulutus- ja neuvottelutilojen AV-esitysratkaisut

Toimitamme valmiiksi suunniteltuja ja taatusti toimivia SuXes-AV-ratkaisuja koulutus- ja neuvottelutiloihin. Valitsemalla vakioidun esitysjärjestelmän voit säästää merkittävästi. Lisäksi laitteet sopivat varmasti yhteen, kun ne tulevat samalta toimittajalta.

Meiltä saat toki myös täysin räätälöityjä AV-esitysratkaisuja alan parhaista tuotteista - dataprojektoreista älytauluihin.

Ota yhteyttä »

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat tuotteet ja ratkaisut:

BARCO CLICKSHARE – LANGATON ESITYSRATKAISU

Barcon ClickShare on langaton yhteistyöratkaisu neuvottelutiloihin. Se on yksinkertaisuuden ylistys. Kytke vain ClickSharen interaktiivinen painonappi kannettavaasi ja paina nappia. Siinä kaikki, ja pääset jakamaan tietokoneesi sisällön neuvottelutilan näytöllä muiden kanssa. Tämän helpommaksi tämä ei voi tulla. Mitään sotkeutuvia kaapeleita ja liitinhässäkkää ei ole, koska ClickShare toimii täysin langattomasti.

EXTRON ELECTRONICS WYSIWYG-OHJELMOITAVAT* KOSKETUSNÄYTTÖOHJAIMET, KONTROLLERIT, VALITSIMET JA MATRIISIT

Extron Electronics (USA) on kenties tunnetuin AV-integraatiotuotteiden valmistaja maailmalla, jonka valtavaan tuotevalikoimaan kuuluu VGA-valitsimia, -kytkimiä, -matriiseja, -vahvistimia, -skaalaimia sekä näyttöseinäprosessoreita.

Yritys valmistaa lisäksi myös AV-streamingteknologiaa, CAT-parikaapeli- ja valokuitutekniikkaa sekä paljon muita AV-alan tuotteita ja tarvikkeita. Extronin kuuluisa motto on "Service, Support, and Solutions" eli suomennettuna "Palvelua, Tukea ja Ratkaisuja".

AMX – YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITÄVÄT BUSINESS-ESITYSRATKAISUT

AMX on 25 vuotta vanha AV-ohjausjärjestelmäkomponenttien laatuvalmistaja Richardsonissa Texasissa (USA). Yhtiöllä on omat aluetoimistot 86 eri maassa.

AMX tarjoaa täydelliset, yksilöllisesti räätälöitävät ja tehokkaasti integroidut ratkaisut erilaisten yritysten ja organisaatioiden esitys- ja viestintätarpeeseen. Tähän lukeutuvat AV-esitys- ja kommunikaatiotekniikan lisäksi myös ympäristönhallintaratkaisut, kuten yleisvalaistus, valkokankaat ja ikkunaverhot. Esitystilan kaikki toiminnot voidaan yhdistää tällä tavoin yhden vuorovaikutteisen ohjauskäyttöliittymän alle.

DATAVIDEOPROJEKTORIT JOHTAVILTA VALMISTAJILTA

Toimitamme datavideoprojektoreita johtavilta laatuvalmistajilta – aina kohtuuhintaan. Meillä on muun muassa seuraavien projektorimerkkien tuotteita: BENQ, HITACHI, INFOCUS, OPTOMA, SANYO, SONY ja VIVITEK. Erityisesti lähiprojisointimallien kysyntä on ollut viime aikoina kasvussa erilaisten interaktiivisten sovellusten myötävaikuttamana.

Toisaalta löydät meiltä sopivan ratkaisun myös silloin, kun tarvitaan valotehoa (3000–10 000 ANSI Lumen) ja projisointietäisyydet ovat pitkiä. Projektoreihin oleellisesti liittyvänä saat meiltä luonnollisesti myös VOGELS-asennustelineet sekä manuaaliset ja motoroidut valkokankaat.

DATAPROJEKTOREIDEN LAMPUT EDULLISESTI KAIKKIIN MERKKEIHIN JA MALLEIHIN

Toimitamme yli 16 000 projektorilampun valikoimasta nopeasti ja edullisesti sekä alkuperäisiä varaosalamppuja että korvaavia – hieman edullisempia mutta laadukkaita – lamppumoduuleita ja polttimoita. Korvaavien lamppujen valmistaja on itse asiassa alkuperäisvalmistaja eräälle tunnetulle projektorimerkille.

Kokemuksemme mukaan alkuperäisten ja korvaavien lamppujen välillä ei ole käytännössä merkittävää laatueroa – sen sijaan hintaero voi olla suurikin. Kaikilla varalampuilla on normaali takuu, joten voit huoleti valita kumman vain.

VUOROVAIKUTTEISET AKTIIVINÄYTÖT JA ÄLYTAULURATKAISUT

SMART Technologies on tänä päivänä älytauluvalmistajien kiistaton markkinajohtaja myös Suomessa. Kauttamme saat kaikki innovatiiviset ja tehokkaat SMART-esitysratkaisut, aktiivitaulut ja interaktiiviset tarvikkeet asennuksineen.

Vaikka erityisesti koulumaailmassa on tukeuduttu vahvasti juuri SMART-tuoteperheeseen, on kauttamme tarjolla paljon business-käyttöön soveltuvia ratkaisuja, kuten kannettava DYMO Mimio -älytauluvarustus.

MARKKINOIDEN LAAJIN VALIKOIMA DOKUMENTTIKAMEROITA

Ohjelmassamme on Suomen laajin ja laadukkain valikoima dokumenttikameroita ja niihin liittyviä lisälaitteita. Kaikki mallimme ovat aitoja digitaalisia dokumenttikameroita erinomaisella resoluutiolla ja värien toistolla. Kaikissa malleissamme on muun muassa autofokustoiminto, mukaan lukien kannettavat dokumenttikamerat. Valikoimassamme on seuraavien tuotemerkkien kaikki mallit: AVerVision, Lumens Digital Optics sekä WolfVision.

Useat edustamamme dokumenttikamerat on palkittu kansainvälisillä palkinnoilla ja kunniamaininnoilla (kuten Red Dot, World Didac). Kaikki brändit ovat tunnettuja ja tunnustettuja niin meillä kuin muuallakin. Tälläkin hetkellä maassamme on ammattimaisessa ja jokapäiväisessä käytössä satoja erilaisia kameroita – aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

AMMATTITASON PROFESSIONAL LCD- JA PLASMANÄYTTÖLAITTEET

Kauttamme saat varmasti näyttävimmät ammattitason litteät LCD- ja plasmanäytöt 24/7/365-käyttöön. Ei ole samantekevää, minkä näyttömonitorin valitset esitysratkaisuihisi. Tekniset vaatimukset ammattikäytössä ovat huomattavasti kovemmat kuin koti- ja viihdekäyttöön tarkoitetuissa laitteissa. Tämä koskee liitettävyyttä, toiminnallisuutta sekä pitkää ja häiriötöntä käyttöaikaa.

Monivuotisen kokemuksemme avulla voimme tarjota sinulle näyttöratkaisun, joka vastaa ammattikäytön vaatimuksia, mutta on silti hinnaltaan kohtuullinen. Tämän takaavat valmistajien, kuten LG, NEC, Samsung ja Sony, vahva tekninen osaaminen sekä hyvä kilpailukyky.

Meiltä löydät myös FocusTouch- ja MultiTouch-aktiivitasonäytöt vuorovaikutteisiin erityissovelluksiin.

Kaikkiin tarjoamiimme näyttölaitteisiin saat meiltä myös parhaiten sopivat Vogels-asennustelineet ja -tarvikkeet

AKTIIVIKAIUTTIMET JA MUU ÄÄNENTOISTO

Ammattimaisessa äänentoistossa tukeudumme suomalaisen Genelecin tuotantoon. Genelec on ympäri maailman suosittu ja arvostettu aktiivikaiutinmerkki.

Genelec valmistaa huippulaatuisia aktiivisia monitorikaiuttimia niin äänitysstudioihin, radioasemien äänitarkkaamoihin kuin auditorioihinkin. Ne sopivat erinomaisesti myös kokous- ja neuvottelutiloihin hyvän liitettävyytensä ja äänenlaatunsa ansiosta.

Sopivuus neuvotteluympäristöihin on taattu myös visuaalisesti moninkertaisesti palkitun muotoilun ansioista, mikä kulkee käsi kädessä oikeaoppisen akustisen toteutuksen kanssa.

Varmat valvomoratkaisut viranomaiskäyttöön meiltä

Ota yhteyttä »