Tuotteet

Valvomot

Valvomoratkaisut ammatti- ja viranomaiskäyttöön

Toimitamme digitaalisia valvomoratkaisuja vaativaan ammatti- ja viranomaiskäyttöön monivuotisella kokemuksella ympäri maan. Voit kääntyä luottamuksella puoleemme kaikissa sovelluksissa, joissa tarvitaan 24/7/365-toimintavarmuutta sekä tehokasta tiedonvälitystä.

Suunnittelemme, toteutamme ja annamme järjestelmän käyttökoulutuksen. Asiakkaitamme ovat muun muassa puolustusvoimat ja Liikennevirasto.

Ota yhteyttä »

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat tuotteet ja ratkaisut:

EYEVIS – SAKSALAISET LCD-NÄYTTÖJÄRJESTELMÄT (SUURTARKKUUS)

Yhteistä kaikille valvomoille on niiden perustavanlaatuinen riippuvuus suuresta kuvapinnasta, joka pystyy ongelmitta näyttämään visuaalista informaatiota 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa.

Vaikka lähtökohtaisesti tekniset vaatimukset ovat samoja kaikille, löytyy käytännössä tuskin kahta samanlaista valvomototeutusta, sillä jokaisella yksiköllä on yleensä omat erityisvaatimuksensa. Tämä edellyttää näyttölaitevalmistajalta maksimaalista joustavuutta ja kykyä tyydyttää jokaisen käyttäjätahon yksilölliset vaatimukset, mutta silti pitää kiinni kaikkein tiukimmistakin teknisistä spesifikaatioista. Saksalainen eyevis GmbH on luotettava kumppani ja laitetoimittaja, jolla on takanaan monivuotinen kokemus Euroopan vaativilla markkinoilla.

EXTRON-NÄYTTÖSEINÄPROSESSORIT

Extron Electronics (USA) on kenties tunnetuin AV-integraatiotuotteiden valmistaja maailmalla, jonka valtavaan tuotevalikoimaan kuuluu VGA-valitsimia, -kytkimiä, -matriiseja, -vahvistimia, -skaalaimia sekä näyttöseinäprosessoreita. Yritys valmistaa lisäksi myös AV-streaming teknologiaa, CAT-parikaapeli- ja valokuitutekniikkaa sekä paljon muita AV-alan tuotteita ja tarvikkeita. Extronin valtava tuotevalikoima on asiakkaamme käytettävissä nopealla toimitusajalla tarjoten kustannustehokkaat ratkaisut lähes mihin tahansa AV- tai esitystekniseen ongelmanratkaisuun.

Extronin kuuluisa motto on "Service, Support, and Solutions" eli suomennettuna "Palvelua, Tukea ja Ratkaisuja". Yksi osoitus tästä sitoumuksesta on Extronin panostaminen Euroopan markkinoille oman tytäryhtiönsä ja keskusvarastonsa avulla tarjoten luotettavat toimitukset ja tuotetuen myös suomalaisille asiakkaille.

CHILIN SOLUTIONS – KAPEAREUNAISET LCD-NÄYTÖT

Chilin Solution on yksi globaalin Chi Mei Industrial Groupin (36 000 työntekijää, liikevaihto vuonna 2006 10,5 miljardia dollaria) tytäryrityksistä. Chilin Solution kuuluu maailman suurimpien näyttötekniikan alkuperäisvalmistajien joukkoon, ja sillä on OEM-asiakkaana lukuisia hyvin tunnettua kaupallisia toimijoita. Chilin Solutions valmistaa myöskin omalla tuotemerkillään muun muassa korkearesoluutioisia (Full HD), kapeareunaisia (Narrow Bezel) LCD-näyttöratkaisuja ammattikäyttöön sekä laajaa valikoimaa erilaisia muuhun teollisuus- ja ammattikäyttöön tarkoitettuja näyttölaitteita.

Kaikille Chilin Solutions -näytöille on ominaista hyvä erottelukyky ja kontrastisuhde, laaja katselukulma sekä erinomainen hinta-laatusuhde.

JUPITER PIXELNET – MODULAARISET NÄYTTÖSEINÄPROSESSORIT

PixelNet® on uusi vallankumouksellinen tapa kaapata, jakaa, hallita ja esittää kuvaa analogisista tai digitaalisista kuvalähteistä. Perustuen raskaan sarjan kommunikaatiotekniikkaan PixelNet® hyödyntää Gigabit Ethernet - ja Ethernet-valitsimia korkearesoluutioisen reaaliaikaisen kuvasignaalin välittämisessä. Rakenne on täysin modulaarinen ja hajautettu (kaapelointina edullinen CAT6-parikaapeli).

PixelNet® tarjoaa ainutlaatuisen joustavan tavan luoda huipputoimivia ja erittäin vikasietoisia näyttöseinätoteutuksia.

PLANAR CLARITY MATRIX – LCD-NÄYTTÖSEINÄT

Valvomoasiakkaamme, jotka tarvitsevat lähes saumattoman ja isokokoisen näyttöseinäratkaisun sekä keskeytyksettömän 24/7-käyttövarmuuden osaavat varmasti arvostaa Planarin uutta Clarity™ Matrix-LCD-näyttöseinää.

Clarity™ Matrix-LCD-näyttöseinälle on ominaista ohut ja lähes saumaton mekaaninen rakenne, joka takaa isonkin kuvan eheyden, optimaalisen jäähdytyskyvyn sekä helpon huollon ja maksimaalisen käyttöajan.

BARCO-projisointitekniikka

Barco offers projection technology for a wide variety of markets. The super silent DLP business projectors are highly suitable for use in meeting rooms or boardrooms. Barco's large venue projectors offer excellent brightness for auditoriums and events. For the digital cinema industry, Barco offers projection technology for both digital cinema and post-production. Barco's simulation projectors are the perfect fit for simulation and training, while the stereoscopic projectors are the perfect choice for visualizing virtual reality.

Varmat valvomoratkaisut viranomaiskäyttöön meiltä

Ota yhteyttä »