Tuotteet

Videoneuvottelu

Videoneuvottelu-, luentotallennus- ja videostreaming­ratkaisut

Dokumenttikameroistaan ja digitaalisesta videovalvontateknologiastaan tunnettu AVerMedia Technologies on tuonut markkinoille erittäin kilpailukykyisen ja helppokäyttöisen videoneuvottelulaite sarjan. Tuotemerkki AVerComm on valmistajan uusimpien standardien mukainen HD-videoneuvottelulaitteisto yritys- ja koulutuskäyttöön.

Luentojen ja live-esitysten streamaaminen IP-verkkoon sekä materiaalin automattinen tallennus MOD-tyypistä käyttöä varten onnistuu nyt ylivoimaisen helposti ja kätevästi REACH mediaenkoodereilla ja -tallentimilla.

Ota yhteyttä »

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa seuraavat tuotteet ja ratkaisut:

AVERCOMM HD-TASON VIDEONEUVOTTELU­LAITTEET NEUVOTTELU- JA PIENRYHMÄ­KÄYTTÖÖN

AVerComm on julkistanut kaksi edullista, H.323 ja SIP standardien mukaista ja yhteensopivaa HD-videoneuvottelulaitteistoa H100 sekä H300. H100 on erittäin edulllinen, täydellinen perusryhmäneuvottelulaitepaketti. Versio H300 sisältää myös videoneuvottelusillan 3+1 osallistujalle ja tehokkaan koodekin videoistunnon tallennusmahdollisuudella.

HD DualStream-tekniikka mahdollistaa videoneuvottelukuvan lähetyksen HD 720p tarkkuudella sekä datakuvan samanaikaisen lähetyksen SXGA-tarkkuudella. Toimitus sisältää kaiken tarpeellisen, mukaanlukien erittäin laadukkaan 5:n megapikselin kääntöpääkameran ja erinomaisen kätevän pöytämikrofoni-kaiutinyksikön sekä ergonomisen infrapunakauko-ohjaimen.

AVERCASTER HD STREAMERIT

IP-verkkojen kapasiteetti kasvaa jatkuvasti ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia elävän videosisällön tosiaikaiseen jakeluun. Tätä tarkoitusta varten AVerMedia on kehittänyt sarjan uuden sukupolven streamereita. AVerMedialla on vahva tausta digitaalisesta videovalvonnasta ja videokaappaustekniikasta, joten AVerCaster-streamerit ovat luonnollinen lisä tehtaan tarjontaan.

REACH MEDIAENKOODERIT, -TALLENTIMET JA -STREAMERIT

REACH Media Master sekä pienempi Media Casper ovat multimediatallennin-palvelimia, jossa on samoissa kuorissa kaikki tarvittava teknologia esitysten ja luentojen automaattiseen tallentamiseen ja reaaliaikaiseen jakeluun IP-verkossa. Se on ylivoimaisen helppo tapa tallentaa ja julkaista digitaalisia esityksiä, kokouksia ja luentoja. REACH Media Casperin avulla voit myös jakaa reaaliaikaista esitystä multicastina lähiverkon kaikkiin työasemiin.

REACH valikoimaan kuuluu myös runsaasti erillisiä mediaenkoodereita ja -dekoodereita sekä järjestelmän hallintaohjelmistoja. Kattavasta REACH-tuotevalikoimasta löytyy mediatallennus ja -siirtoratkaisu kaikkiin koulutuksen, lääketieteen ja teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

REACH HD- JA SD-TASON SEKÄ SONY PTZ-ETÄOHJATTAVAT KÄÄNTÖPÄÄVIDEOKAMERAT

Pan-Tilt-Zoom etäohjattavat kääntöpääkamerat ovat videoneuvottelujärjestelmien luonnollinen ja välttämätön lisävaruste. PTZ-kamerat käyvät sellaisenaan myös moniin erilaisiin valvonta-, seuranta- ja tarkkailutehtäviin esim. lääketieteessä, potilasvalvonnassa tai prosessiteollisuudessa. Niitä voi erinomaisesti hyödyntää myös nykyaikaisessa luennointi- ja etäopetustilanteessa.

PTZ-kamerat ovat pääsääntöisesti ohjattavissa IR-kaukosäätimellä tai erillisen AV-ohjaimen avulla (RS-232/Visca/Pelco etc. protokollat). PTZ-kameraohjaus on usein myös integroitu videoneuvottelulaiteeseen. PTZ-kameroita löytyy SD- standardiresoluutoisina ja HD-korkearesoluutioisina.

Varmat valvomoratkaisut viranomaiskäyttöön meiltä

Ota yhteyttä »